FEBRUARI 2011Började vänja mig vid tanken på att vara hemma igen och kände mig väldigt trygg och lugn med vänner och familj. Gick på sail a whale med mina grabbar efter en förfest som var rätt lik livet back in  the days. Som vanligt en mörk, grå månad som Februari kan hjärtat bli ganska ensamt runt småtimmarna när regnet piskar och humöret ligger lågt. Kvällar som dessa drog jag på playlisten so many boys, so little time och kände en riktig pangbruds spirit. Jobbade med barnen på heltid och tog ganska ofta chansen att prata om lite större saker än batman och riddare när de visade intresse. "När man dör blir man planterad och kommer automatiskt till himlen", kan vara den finaste men ändå fullt realistiska tolkningen av döden jag någonsin hört. En av Februaris topphändelser var nog en hemmafest i Täby Kyrkby, jäklar vad kul vi hade den kvällen, så bra människor, så GLADA människor!

Den 14 Februari kom nästa stora tema upp på förskolan barn 1 till barn 2 "har du glömt att det är alla hjärtans dag?" "Jag tror inte på sånt trams.". "När man är kär så måstr man gifta sig och så måste man ge varandra blommor varje dag".

Februaris citat var "we choose the lives we live" och därmed bestämde jag mig för att detta år ska jag resa (lämna stockholm) en gång varje månad. Den 18 februari tog jag därför mitt pick och pack och tog tåget ner till Skåne, Helsingborg, för att möta upp den bästa bruden ever - Isabel the Bolt. Kanoners helg med solsken, utgång, snoppfest, pussel och helt klart skönaste tjejgänget söder som Stockholm.

Annars tränade jag mest - med pappa, tog vara på varje vecka och hittade på minst en rolig grej att minnas varje vecka. Vi gick på korridorsfester med studenter från hela världen, diskuterade NYC vs Stockholm, gick på bio med min bästa fisk och i slutet av månaden höll jag mitt löfte och bokade en resa till London månaden efter, helt själv. Det finns då ingen hejd.

RSS 2.0