JANUARI 2011


Blev så himla sugen på att göra en liten resumé av året som gått så dammar med nostalgin i behåll av denna blogg för ett inlägg per månad som gått. Vi börjar med Januari!

Vi brakade igång året ordentligt med buffe på stranden i Malaysia, närmare bestämt på Langkawi. Vid 12 slaget hoppade vi runt på den långa vita stranden, dansade med nyfunna vänner och drack drinkar på Babylon.
Första veckan av det nya året spenderade vi på denna ö. Vi njöt av den sista av 11 veckor i solen, drack öl klockan två på dagen för att vi kunde, badade i vattenfall och åkte rutschkana på toppen av fallet. Vi såg apor making some babies, hängde med våra tyska vänner som hade humor så det hette duga, blev ovetande en del av en brölloppsresa och fick svindel när vi gick på en bro 1km upp i luften. Lyckan var så enorm och livet var på topp. Vi avrundade den fantastiska resan som mestadels ägde rum 2010 med att shoppa ALLT vi ville ha i Kuala Lumpur. I början av Januari checkade vi in på första hotellet för resan, njöt av rena handdukar och sängkläder som annars varit obefintliga. En kväll spenderade vi på lyxbio. I en varsin fantastiskt mjuk fåtölj såg vi the tourist och hade en personlig servitör som kom så fort vi klickade på en knapp. De sista två dagarna av resan gick vi vilse i diverse köpcentrum, hittade en berg och dalbana i ett av dem och gjorde för första och sista gången i våra liv manikyr.

Den 8 december klev jag in i mitt flickrum hemma i sverige igen, det kändes vädigt märkligt men bra. En vecka jetlag senare var jag åter på banan, hade fantastiskt kul på jobbet (som så tjusigt väntade på mig medans jag gjorde asien osäkert), firade 70-års kalas med pappa (50+20) som blev otroligt lyckat, träffade alla fantastiska vänner igen och dansade på fin pojke och glada flickor på amassadeur tills jag inte visste åt vilket håll mitt hem låg. Back to bussiness, back to basic.

RSS 2.0