15/Söndag 08.2010


Låååång dag. Vi kämpade igenom tre plåtningar på en dag. Denna ovan är för den svensk/engelska designern Simon Ekrelius sommarkollektion 2011. Stylisten Sasha Rainbow kom med från London för att styla också. Vilket team vi blev! Fy i hellskott så kul vi hade. Bilderna för kollektionen satte vi på under en timma. Gick riktigt snabbt.

Efteråt mötte Christopher upp mig. Vi åkte till macken och jag fick min efterlängtade choklad. Halleluljah! Grym dag. Bästa jobbet. Bästa kollegorna. Bästa livet.

14/Lördag 08.2010Lite reseplanerande med Åsa. På kvällen fick jag lite ångest inför morgondagens jobb så tog en promenad med pappa och pratade om livet och allt därmellan. Tack och lov för att man har världens bästa pappa som löser upp alla hjärnknutar. Vi ringde farfar och grattulerade på hans födelsedag. Man bör ta hand om dessa gamla gubbar alltså. Så bra är dom.

07/Lördag 08.2010

Sista kvällen denna underbara tös hade i staden spenderade vi på fridays. Sen tittade vi på film och lyssnade till ovädret utanför. Vi hann verkligen med allt dessa tre dagar hon var på besök. Förhoppningsvis tar det inte lika lång tid tills nästa gång vi ses. Att ha sin andra halva på andra sidan landet är inte alltid det lättaste. Men en gemensam reskassa kanske kan lösa de flesta problemen.

06/Fredag 08.2010


Finaste skåningen kom upp på besök. Det firade vi med inflyttningsfest för Jon och Honken, världens bästa sambosar. Det blev magiska drinkar och till att dansa loss på berns i snön (?!?). När vi började dra oss hemåt hittade vi Angelica och Jon i en pool. Sen träffade vi några mingelglada pojkar. Gö trevlig kväll!

04/Onsdag 08.2010Det är inte ofta jag är så kräsen som när det kommer böcker. Eller snarare språket i böcker. Mamma lyckades övertala mig att köpa denna bok på svenska så vi båda kunde läsa den, men efter att ha läst halva med en irriterande klump i magen fick jag nog och klickade hem den på engelska. Tack och lov. Tycker det är en enorm skillnad på böcker som är översatta gentemot boken på dess orginalspråk. Tyvärr behärskar jag bara svenska och engelska till den nivån att jag kan läsa skönlitterära verk annars hade jag läst allt fler på orginalspråket. Som gammal teoretisk filosofistudent är detta med språk och hur det ska förstås extremt viktigt. En översättning kan fälla en bok med bara ett ord.

28/Onsdag 07.2010En dag på grönan. Det tackar vi Honken för! Helt fantastiskt kul har vi haft. Druckit kompis-öl och snurrat runt i massa roliga karuseller.

Cillian Murphy


27/Tisdag 07.2010


Såg Inception med Birger idag. S j u k t   b r a   f i l m. Verkligen.
Trots att det finns hur mycket som helst att diskutera om filmen, inte mindre om båda brinner för psykologi och filosofi och är utbildade inom dessa områden, så var det enda vi kunde säga efter "wow". I en timma gick vi runt mitt i stockholmsnatten och sa "wow". Försökte börja en mening "alltså... wow". Mer än så blev det inte. Men fyfan vad bra den var.

Behöver jag äns nämna hur grym Cillian Murphy är?

26/Måndag 07.2010

20/Tisdag 07.2010
Finaste vännerna slogs ihop en tisdagskväll för att äta pizza vid vattnet. Helt fantastiskt mysigt. Helt fantastiska vänner.

18/Söndag 07.2010Ensam hemma, resulterade i en yogakväll. Det gick väl sådär...

Yoga in Sanskrit, can be translated as "union". It originally comes from the root word yuj, which means "to yorke", to attach yourself to a task at hand with ox-like discipline. And the task at hand in Yoga is to find union  - between mind and body, between our thoughts and the source of our thoughts, between teacher and student, and even beteween ourselves and our sometimes hard-to-bad neighboors.

18/Söndag 07.2010

Styrde upp lite öl och picnic med Jon, CH och Angelica. Himla mysigt. Och värt.

16/Fredag 07.2010


Hemma igen. Lite chill vid poolen och spontan champagne med mamma. Fint med sommar!

(tänkte få upp alla de sista bilderna tagna med gamla kameran här nu.
så får det bli en nystart sen. typ. kanske. heh)


RSS 2.0