02/Lördag 10.2010
Nya favorit helgsysslan: BOWLING!
Kalaskul med liveband mitt på banan och en öl på det.

29/Onsdag 09.2010Idag har varit en lååång dag.
Plåtning för make-up store. Eftersom mitt intresse för smink ligger på ungefär 0,3 så är inte direkt mina ögon vana vid 8 timmars sminkning. Såg ut som en heltidsknarkare. Tackar gudarna för photoshop!

28/Tisdag 09.2010


Har köpt en ny kamera!!! den är helt amazing.
Idag var vi på utflykt till ikea. Det var också helt amazing.
Världens godaste bullar hade dom. Trivs som fisken i vasken på IKEA alltså. Väntar med spänning på den dagen man flyttar hemifrån och får börja fixa lite i en egen lya.

24/Fredag 09.2010Anton fyllde 20!
Vi firade med en sjukt mysig middag med fina vänner.

19/Söndag 09.2010Tycker om dig med alla mina dubbelhakor och dina skeva ben!

18/Lördag 09.2010I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center.

15/Onsdag 09.2010

"jag kommer om 20 min!"
brukar jag alltid säga när jag ska till honken. på något vänster slutar det alltid med att jag tidigast kommer om 40 min. denna dag blev alldeles distraherad av det fina ljuset så irrade runt i någon liten skog och missade huset. i samma skog (det är egentligen en liten glänta bara. väldigt liten alltså!) har jag lyckats gå i cirklar mitt i natten.. som tur är börjar han nog vänja sig vid min skeva tidsuppfattning.

idag bakade vi hur som helst muffins. himla goda sådana. lite för att jävlas med jon som sov hemma i åkersberga i natt. kalas. lite trist tycker jag att det är ändå, att han flyttat, honken alltså. det blir inga fler hardcorn kvällar nu när både han och hampus flygit ur sina bon.

13/Måndag 09.2010


Välkomen hösten.

11/Lördag 09.2010


Kräftkalas!

09/Torsdag 09.2010Jag ser grymt mycket upp till denna lilla 9åriga pojke alltså! Han är helt fantastisk. Har aldrig träffat någon med ett större hjärta, en sån enorm kärlek och som alltid vågar stå för sin sak. I två år har jag varit hans barnflicka och vi har pratat om det mesta här i livet. Vi har gått igenom allt från blommor och bin till döden. Och han tar alltid allt med en klackspark och är så himla stark. Vi har pratat om religion och tro, och han tycker inte som de flesta andra barn. Han tror som han vill för att han "tycker det känns vettigt". Det är inget snack om saken. Han ger inte vika trots att alla andra barn och vuxna säger något annat. Det är en himla fin egenskap tycker jag. Han har inte jättelätt för sig i skolan. Många gånger har vi suttit och kämpat tills tårarna rinner med läxor. Men däremot är han extremt socialt smart. Han kan trösta vem som helst, prata problem och har aldrig svårt för nya människor. Han är verkligen superkille! Och jag hoppas för allt i världen att han får världens bästa liv nu när jag lämnar över dom till Amanda.

07/Tisdag 09.2010


Min finaste bästaste vän och jag drog en spontantrip till Kista för gott käk och mysigt häng. Love you man!

04/Lördag 09.2010Helt grym helg!
BMX/MTB i skogås, underbara människor, dans och kärlek.

31/Tisdag 08.2010


Igår fick jag för mig att åka till Christopher vid 10 tiden. Alldeles nojig för att jag inte hunnit få tag på Åsa och vi hade bestämt att vi skulle till ambassaden idag för att fixa visum. 20 minuter innan bussen går ringer hon och jag är mitt uppe i all stress men hon säger "okej vi ses på bussen". och vips satt vi där, påväg till hammarbyhöjden och hammarbysjöstad. Ett litet äventyr. Ett väldigt mysigt sådant. När Christopher började jobba klockan 6 på morgonen dagen efter åkte jag hem till Åsas pojkvän som timat nog också började då. Vi väntade i två timmar tills matbutikerna öppnade och startade sedan dagen med en hejdundrans god frukost. Visumen fixade vi snabbt och med bra flyt. Nu är vi på g på riktigt alltså! Åkte till dagiset och jobbade några timmar efter.

28/Lördag 08.2010Träffade Sofie. Vi snackade av oss lite. Hon flyttar till polen i fem år om några veckor. Känns som vi nyss var 7 och sov bredvid varandra på golvet i skolsalarna. Som det var igår jag ställde upp bakom henne på plan, nervös som fan, men säker för att jag visste att vi fixade allt tillsammans. Känns som det var nyss vi var dom tre starka essen. Och nu är vi vuxna. Allihopa. Och vi spelar innebandyn är över..

27/Fredag 08.2010Middag hos bästa Sara! Kalasigt.

25/Onsdag 08.2010


JUST DO IT!

Har hittat en ny favoritlåt att springa till
tegan and sara - back in your head - michael skype remix
hittade den inte på youtube men den finns på spotify
RUN RUN RUN!

22/Söndag 08.2010


Började dagen på klipporna med lite böcker och musik innan det var dags att segla hem. Dålig vind så vi fick kryssa för glatta livet. Hej vad vi lutade!

21/Lördag 08.2010Ett morgondopp innan vi fortsatte segla och ett bildbevis på hur förjäkliga myggorna var. Detta är alltså bara benen. Som var instängda i en sovsäck.. Vi fortsatte segla och hamnade mitt i ösregnet när det var dags att hitta sista ön. Hittade en väldigt mysig liten ö som på kanske 10x10 meter.

20/Fredag 08.2010
Vi seglade i ytterligare 6 timmar och lyckades kamma åt oss en helt egen ö, nästan. Lugnare natt och båten slog inte i hela tiden. Dock fick fortfarande tampas med alla myggor som fortfarande inte gett sig av.

19/Torsdag 08.2010Hoppade på en segelbåt och gav mig ut i skärgården för att fånga de sista strålarna av sommaren. Vi hade en ganska tuff första natten och båten slog i bergsväggen mest hela tiden. Det låter helt otroligt mycket inne i båten. Eftersom vi var tvugna att lägga om båten mitt i natten lyckades en hel myggsvärm ta sig in i båten så resten av natten fick vi tampas med att få död på alla dom små blodsugande krypen. Annars var det en riktigt mysig första dag. Vi seglade i kanske 6 timmar och sen gick vi på äventyr bland klipporna, åt god middag och hade det allmänt trevligt.

16/Måndag 08.2010

Godmorgon världen.

RSS 2.0