28/Måndag 06.2010Denna underbart vackra och fantastiska dam har stått ut med mig sen mitten på sommaren 2006. Eftersom det var nästan exakt 4 år sen, på dagen, bestämde vi oss föra att fira lite. Vi firade med lite sallad på kajen och bio.

När jag tittar tillbaka på våra fyra år tillsammans blir jag både varm i hjärtat, lite fundersam och otroligt stolt. Vi har båda gått igenom otroligt mycket jobbigt under åren men har på något vis alltid lyckats lyfta upp varandra. One way or another. Samtidigt har vi accepterat våra olikheter och att vi inte handskas med problem äns i närheten på samma sätt.

Det känns som det var evigheter sen vi pratade om dead sushi fish och thirsty sushi fish. Drev med en gemensam vän och någonstans bland allting lyckades bli bra vänner.

Men såhär fyra år senare står vi här som två starka, självständiga kvinnor. Fyllda till bredden med livsglädje och växer fortfarande så det knakar. Det är underbart.

Fyra år med många fina minnen. Och en evighet framför oss.

Kommentarer
Postat av: the woman in your dreams

Du Sara, min underbara, jag får inte fram ord som knäcker dom du precis skrev men du är bäst och allt det du säger stämmer (klart det gör). Lowho love you long time och vi fortsätter växa, tillsammans

2010-07-18 @ 14:09:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0